Wednesday, June 10, 2015

Eyeless jack'in Hikayesi

Creepypasta hikayeleri türkçe

Eyeless Jack

#3

Selam,benim adım Mitch.Size yaşadığım bir şeyi anlatmak için burdayım.Bunun paranormal ya da insanların olağanüstü şeyleri tanımlamak için kullandığı saçma şeylerden olup olmadığını bilmiyorum,ama o şey beni ziyaret ettiğinden beri,o paranormal saçmalığına inanıyorum.

Erkek kardeşim Edwin'in evine taşındıktan bir hafta sonra,evim başkaları tarafından alındığından,eşyalarımı kutulardan çıkardım.Birbirimizi 10 yıldır görmediğimizden Edwin onun evine taşındığım için mutluydu,ben de heyecanlanmıştım.Taşındıktan hemen sonra uyuya kaldım.Geçen 1 haftada,sabah saat 1'e karşı dışarıdan gelen hışırtılar duydum.Rakun falan olduğunu düşündüğümden umursamadım ve uyumaya çalıştım.Ertesi sabah Edwin'e bundan bahsettim,o da duymuştu.

1 hafta sonra pencerenin açıldığını ve bir gümbürtü sesi duyar gibi oldum,sanki bir şey odama girmiş gibi.Aniden doğruldum ve odama bakındım,ama hiçbir şey görmedim.Sonraki sabah Edwin beni gördüğünde elindeki kahve bardağını düşürdü.Yakında bulunan bir aynayı bana doğru tuttu ve kendimi gördüm,sol yanağımda büyük bir kesik vardı.

Acil bir şekilde hastaneye gittikten sonra,doktor uyurgezer olabileceğimi söyledi,ama ondan sonra bana kanımı donduran bir şey gösterdi.Tişörtümü kaldırdı ve böbreklerimin olduğu yerdeki dikilmiş kesikleri gösterdi.Gözlerimi iyice açarak onun gözlerine baktım. "Dün gece bir şekilde sol böbreğini kaybetmişsin.Nasıl olduğunu bilmiyoruz.Üzgünüm,Mitch." dedi.

Sonraki gece benim kırılma noktamdı.Gece yarısına yakın uyandığımda,korkunç bir şey gördüm.Siyah kapüşonlu,ağız ve burun delikleri olmayan mavi maskeli bir yaratıkla yüz yüzeydim.Beni en çok korkutan şey ise gözlerinin olmamasıydı.Sadece siyah,boş delikler.Ve bu deliklerden akan siyah bir madde vardı.Yanımdaki rafta duran kamerayı aldım ve hemen bir resim çektim.Çektiğim resimden sonra,yaratık bana saldırdı ve akciğerlerime ulaşmak için göğsümü pençelemeye çalıştı.Yüzünü tekmeleyerek onu durdurdum.Odamdan çıkarken cüzdanımı aldım.Paraya ihtiyacım olacaktı.Kardeşimin evinden çıkarak geceye adım attım.Sonunda kendimi yine Edwin'in evinin yanındaki ağaçlıkta buldum ve bir taşa takıldım.

Düştüğümde bilincimi kaybettim ve hastanede uyandım.Doktor odama girdi.Daha önce beni muayene eden doktorla aynı kişiydi. "Sana iyi ve kötü haberlerim var Mitch." diye başladı "İyi haber sadece küçük sıyrıkların var ve ailen seni almak için geliyor." Rahatlamış bir şekilde nefes verdim "Kötü haber ise erkek kardeşin bir...şey tarafından öldürüldü.Üzgünüm."

Ailem eşyalarımı almam için beni Edwin'in evine geri götürdü.Odama girerken korkuyordum,ancak sakinleştim.Kameramı aldım ve bir anda donup kaldım.Odama gelen koridorda  Edwin'in cesedini gördüm,ve yanında duran küçük bir şeyi. O küçük şeyi aldım ve arabaya bindim,Edwin'in cesedinden bahsetmedim.Yerden aldığım küçük şeye baktım ve neredeyse kusuyordum.Elimde yarısı yenmiş böbreğimi tutuyordum ve üzerinde siyah bir madde vardı...




creepypasta türkçe çeviri , eyeless jack

14 comments:

  1. İsmim Yılmaz Hatice, Irrua Uzman Hastanesi'ne böbreğimi almamda bana yardımcı olduğu için teşekkür etmek istiyorum, reklamlarını internet üzerinden gördüm ve çoğu doktorun internette yaptığı gibi sahte olduğunu düşündüm. Onlarla iletişim kurmak ve her şey iyi biter. Böbrek satışlarım için 400.000 dolarlık bir teklif aldım ve bahane ve gecikme olmadan tüm parayı ödedim. Böbrek nakli için Amerika'ya geldiğimde böbrek ihtiyacı olan çok sayıda hastaya sahip olduklarından ve böbreklerine ilgi duyacağından emin olduğum için, böbreklerini hemen bu hastaneyle temasa geçmek istemenizi istiyorum. Onlarla iletişime geçtiğimi ve aşağıda belirtilen bilgileri verdiğinizi söyleyin.

    WhatsApp: +15184181390
    E-posta Adresi: irruaspecialisthospital@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    ReplyDelete
  3. İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
    Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
    Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: iowalutheranhospital@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Ben Irrua Uzman Hastanesi'nden Dr. Rex Kelvin, hastanede yönetimin internette nasıl çalıştığını ve bu yıl insan organlarını alıp sattığımız için tekrar başlamış olduğumuzu söyleyebilirim. Bu teklifle ilgilenen var, Lütfen aşağıdaki e-posta adresinden hastaneye başvurmaktan çekinmeyin: Irrua uzmanı hastanesi, organlar konusunda uzmanlaşmış ve bir donör olarak risk yoktur.
    Ve bu daha fazla bilgi için e-postamız.
    irruaspecialisthospital20@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    ReplyDelete
  6. Bizimle kredi almak ister misiniz? Doğruysam ayrıntılı e-posta için e-postamız ile iletişime geçin:
    klemloan12@gmail.com

    NASIL UYGULARIM? Lütfen bu başvuru formunu aşağıdaki e-postaya doldurunuz: klemloan12@gmail.com

    KREDİ BAŞVURU FORMU

    Ad Soyad:....................
    Kent:..............
    Telefon yok:...........
    Kredi miktarı :...........
    Kredi süresi:.......................
    Kredinin amacı:........................

    Bay Klem

    ReplyDelete
  7. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    ReplyDelete
  8. Bizimle iletişime geçin:
                                                BBM INVITE ile: {D8980E0B}
                                                  WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
                                                    Tel .... (+ 44) 7480 729811
    (İskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)
    Meşru, dürüst, saygın ve acil bir krediye mi ihtiyacınız var? Yasal borç arayışınız bugün burada sona eriyor, çünkü finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için buradayız. Bankalar veya finans kurumu tarafından herhangi bir nedenden dolayı bir kredinizi reddettiğinizde, artık endişelenmeyin Finansal sorunlarınız hakkında biz maddi talihsizliğinizin çözümü biziz. 32.000'in üzerinde işletme sahibine işletme kredisi milyarlarca (farklı para birimleri) verdik. Büyümek için doğru işletme kredisini sağlamak için kendi belirlediğimiz risk teknolojimizi kullanıyoruz. senin işin. Düşük faiz oranlı her türden kredi sunuyoruz ve kredinizi geri ödeme süresi de krediniz Kötü bir krediniz var mı? Faturaları ödemek için paraya mı ihtiyacınız var yoksa yeni bir işe başlamak gerekli mi? Yetersiz fon nedeniyle bitmemiş bir projeniz var mı? Yararlanacak herhangi bir uzmanlığa yatırım yapmak için paraya ihtiyacınız var mı? ISKANDAR LESTARI KREDİ FİRMASI amaç mükemmel profesyonel finansal hizmetler sunmaktır

    ReplyDelete
  9. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    ReplyDelete
  10. Adım Dosher memorial Hastanesi'nden Dr. Brad Hilaman, organ Cerrahisi konusunda uzmanım ve satmak isteyen insanlardan organ alımıyla ilgileniyoruz ve ABD, Malezya ve Dubia'da ama başımızın başındayız. ofisi ABD’dedir. Böbreklerinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bize geri dönmekte tereddüt etmeyin. Ve bu ilgileniyorsanız bizim e-posta: doshermemorial1@gmail.com

    E-posta: doshermemorial1@gmail.com
    Veya whatsapp: +2348101599658
    Dr. Brad Hilaman

    ReplyDelete
  11. Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Gelişme Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranına sahip Konut Finansmanı Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri BBM INVITE yoluyla bize ulaşmalıdır: {D8980E0B}
    Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
    Tel .... (+ 44) 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    ReplyDelete
  12. Bu genel halk için bir duyuru, ilgileniyoruz
    Böbrekleri satın almak ve farklı böbrek bağışçılarıyla birlikte çalışabilmek
    Hastalarımız, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.
    hastamıza böbrek bağışında bulunup bulunmadığınızı onaylayabiliriz ve
    her bağışçıyı büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp konusunda bizimle iletişime geçin:
    + 1 (515) 293-5520

    ReplyDelete
  13. Bu Mayo Clinic'ten genel bir duyuru ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    ReplyDelete
  14. Meu nome é Sra. Nadia Albert, da Rússia, e hoje sou uma mulher feliz com a ajuda de um credor, Sr. Russ Harry. Vou encaminhar qualquer pessoa que esteja procurando empréstimo a esta empresa de empréstimo. Ele deu felicidade a mim e à minha família, eu precisava de um empréstimo de US $ 500.000,00 para começar toda a minha vida, pois sou mãe solteira com 2 filhos. Conheci esse credor honesto e temente a DEUS que me ajuda com um empréstimo de US $ 500.000,00 em dólar, a uma taxa baixa. Ele é um piedoso Deus, se você estiver precisando de um empréstimo e você o reembolsará, entre em contato com ele por e-mail Elegantloanfirm@hotmail.com / número do Whatsapp + 393511617486

    ReplyDelete